DIS SENSORS

QG65-kiihtyvyysanturi, 2-akselia, korkealla tarkkuudella

QG-sarjan kulma-antureilla voidaan mitata kulmaa yhdellä tai kahdella akselilla. Anturi hyödyntää MEMS-teknologiaa, joka perustuu kahden pinnan välimatkan muutokseen. Kahden pinnan välinen kapasitanssi, siis varauksen varastointikyky, riippuu niiden etäisyydestä ja päällekkäisen alueen pinta-alasta. Tämä tieto muutetaan analogiseen muotoon mikropiirissä. Tekniikka mahdollistaa anturin pienen koon ja toiminnan myös todella vaativissa olosuhteissa.


Kallistusantureita käytetään kohteissa missä vaaditaan tarkkaa paikoitusta tai jatkuvaa kulman mittausta verrattuna maanvetovoiman suuntaan. Kiihtyvyysantureita käytetään kohteissa missä halutaan mitata nopeita liikkeitä ja kiihtyvyyksiä. Käyttökohteita ovat mm. nosto- ja siirtolaitteet, maanviljelys- ja metsäkoneet, lastauslaitteet, tasojen valvonta, liikennevälineet, tuulimyllyt ja tärinän mittaus esim. ennakoivassa kunnossapidossa.

Kotelointivaihtoehtoina ovat muovi-, alumiini- tai ruostumatonteräskotelo.

 

Anturin toiminta-asento

 

 

Lue lisää
  • Kaksi akselia
  • +/-8,0 g
  • Ulostulo CANopen, CANopen SIL2/PLd, 0,5-4,5 V tai 4-20 mA
  • IP67

Valitse tuote

Valitse tuote

Tekniset tiedot

Tiedot

Mittausalue 8 g
Akselien määrä 2 kpl
Ulostulo CANopen
Liitäntä M12
Max. jännite DC 30 V
Min. jännite DC 10 V
IP-luokka IP67
Kotelon materiaali Muovi
Leveys 60 mm
Pituus 50 mm
Korkeus 27 mm
Tarkkuus 0,15 g
Resoluutio 16 mg
Lämpötilan vaikutus 1 mg/K
Min. käyttölämpötila -40 °C
Max. käyttölämpötila 85 °C
Hyväksynnät CE

Tiedostot

Tekniset kuvat

Tuotekuvaus

QG-sarjan kulma-antureilla voidaan mitata kulmaa yhdellä tai kahdella akselilla. Anturi hyödyntää MEMS-teknologiaa, joka perustuu kahden pinnan välimatkan muutokseen. Kahden pinnan välinen kapasitanssi, siis varauksen varastointikyky, riippuu niiden etäisyydestä ja päällekkäisen alueen pinta-alasta. Tämä tieto muutetaan analogiseen muotoon mikropiirissä. Tekniikka mahdollistaa anturin pienen koon ja toiminnan myös todella vaativissa olosuhteissa.Kallistusantureita käytetään kohteissa missä vaaditaan tarkkaa paikoitusta tai jatkuvaa kulman mittausta verrattuna maanvetovoiman suuntaan. Kiihtyvyysantureita käytetään kohteissa missä halutaan mitata nopeita liikkeitä ja kiihtyvyyksiä. Käyttökohteita ovat mm. nosto- ja siirtolaitteet, maanviljelys- ja metsäkoneet, lastauslaitteet, tasojen valvonta, liikennevälineet, tuulimyllyt ja tärinän mittaus esim. ennakoivassa kunnossapidossa.

Kotelointivaihtoehtoina ovat muovi-, alumiini- tai ruostumatonteräskotelo.

 

Anturin toiminta-asento

 

 

Tarvikkeet

Lisää luettavaa

Suosikit Tilausnumero: Mittausalue Akselien määrä Ulostulo Liitäntä Max. jännite DC Min. jännite DC IP-luokka Kotelon materiaali Leveys Pituus Korkeus Tarkkuus Resoluutio Lämpötilan vaikutus Min. käyttölämpötila Max. käyttölämpötila Hyväksynnät Hinta
8 g 2 kpl CANopen M12 30 V 10 V IP67 Muovi 60 mm 50 mm 27 mm 0,15 g 16 mg 1 mg/K -40 °C 85 °C CE

Valittu tuote

Valitse tuote listalta.

Teknisiä neuvoja
Riku EerolaRiku Eerola

Tuotepäällikkö

+358403412433 040 3412 433

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti