Juotospastat

Komponenttien juottaminen piirilevyille muuttuu koko ajan haasteellisemmaksi komponenttien pienentyessä, komponentin jalkojen sekä juotospallojen välien tihentyessä sekä piirilevyn juotostilan pienentyessä. Henkel johtaa juotosmateriaali-innovaatioiden markkinoita täydellisellä tuotevalikoimalla Loctite®-merkkisiä juotospastoja. Ne alentavat kokonaiskustannuksia sekä lisäävät luotettavuutta.

Henkel on kehittänyt markkinoille muutamia vuosia sitten markkinoiden ensimmäisenä huoneenlämmössä vuoden ajan säilyvän juotospastan GC 10, joka on markkinoiden todellinen läpimurto. Loctite GC 10 -juotospasta säilyy vuoden ajan 26,5 asteessa ja yli kuukauden jopa 40 asteessa. GC 10 -juotospasta tarjoaa siis etuja logistiikkaketjuun kun kylmäkuljetusta ei enää vaadita sekä säästää tuotannossa aikaa kun ei tarvitse pastaa ottaa jääkaapista lämpeämään vaan on heti käyttövalmis. GC 10 -juotospasta tarjoaa lyömättömän printtaustuloksen sekä juottuvuuden.
Juotospastat

Lisätietoa - Juotospastat

GC 18 -juotospasta


Tämän rinnalle on tullut tämän vuoden alusta paranneltu versio GC 18 -juotospasta, joka on pystyy jopa 25 % pienempään voidimäärään isojen QFN kompnenttien alla mm. QFN100 ja 10 mm QFN88 komponenteissa. GC 18 - juotospasta takaa myös luotettavuuden ja juottuvuuden niin ilma- kuin typpijuotosprosesseissa sisältäen OSP-, ENIG ja hopeapinnoitteet.

Uutuutena on myös markkinoille tullut tämän vuoden alusta dispensaus/jettauspasta GC50, jonka on kehitellyt yhteistyössä Henkel sekä ruotsalainen dispensaus/jettauskoneiden laitevalmistaja. Näin ollen juotospastasta on saatu juuri sopiva ja toimiva kyseisille laitteille, koska on osattu ottaa huomioon laitteiden vaatimukset materiaalin osalta.

Lyijyttömän GC-tuoteperheen lisäksi LOCTITE®sisältää useita erilaisia lyijyllisiä pastoja eri käyttötarkoituksiin.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Oskari ViitaniemiOskari Viitaniemi

Tekninen myynti

+358403412333 040 3412 333

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti