Männänvarrettomat sylinterit

Aventics RTC sylinterituoteperhe kattaa tarpeet männänvarrettomien sylinterien osalta. Aventicsin männänvarrettoman sylinterin etuna on suuri työliikkeen pituus kompaktissa kokoluokassa. Aventicsin patentoima ovaali mäntä mahdollistaa matalamman sylinterin rakenteen kuin kilpailijoilla. RTC-sylinteri mahdollista jopa 10 metrin liikematkan.

Sylinterin kelkka ja sen laakerointi voidaan valita parhaiten käyttökohteeseen sopivaksi riippuen siitä, millaisia ominaisuuksia sylinteriltä halutaan. Tavoitellaanko maksimaalista liikenopeutta, vai liikuttaako sylinteri suuria kuormia. Männänvarrettoman sylinterin etuna on myös kattava valikoima lisätarvikkeita kuten iskunvaimentimet, joilla varmistetaan pehmeä loppuliike suurillakin kuormilla tai nopeuksilla. Lisäkiinnikkeillä sylinterin jämäkkä kiinnitys asennuspaikkaan voidaan varmistaa ja koko matkalla olevat kiinnikeurat mahdollistavat myös paikkatieto-anturien asentamisen oikeille paikoille sylinteriin.

Valmistajan laadukkaat konfigurointityökalut ovat vapaasti kaikkien käytettävissä ja tuottavat kattavan dokumentin ja mittakuvat määritellystä kokonaisuudesta.
Männänvarrettomat sylinterit

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tuotepäällikkö

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti