Akku

Tarjoamme laajan valikoiman teollisuusakkuja, akkuja ajoneuvoihin ja muihin käyttökohteisiin. Meiltä löytyy suljettuja huoltovapaita akkuja, käynnistysakkuja henkilöautoihin, moottoripyöräakkuja, veneakkuja, raskaan kaluston akkuja, työkaluakkuja, akkuvaraajia sekä akkutarvikkeita.

Yuasa-akkuhaku


Voit nopeasti ja helposti löytää oikean akun laitteeseesi käyttämällä Yuasa-akkuhakua.

Kokeile akkuhakua
Akku-tuotealue
Ajovoima-akku 6 V 350 Ah

Ajovoima-akut

Ajovoima-akut soveltuvat erityisesti vetovoimasovelluksiin, joissa akun sykliselle kestävyydelle ja syväpurkauskapasiteetille asetetaan korkeat vaatimukset.
Akku- ja paristopaketit

Akku- ja paristopaketit

Asiakassovelletut akku- ja paristopaketit sopivat moniin käyttökohteisiin. Käytetään niin kannettavissa laitteissa kuin ”back-up” -energiavarastonakin.
Akkuteline

Akkutelineet ja -kaapit

AIB Kunstmann GmbH tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman akkutelineitä ja -kaappeja. Saat tarvittaessa käyttöösi tietokoneohjelman, jonka avulla voit helposti mitoittaa käyttökohteesi akuille sopivan akkutelineen tai -kaapin.
RT02D-akkulaturi

Akkuvaraajat ja tarvikkeet

Valikoimistamme löydät akkulaturit kaikkiin kohteisiin. Laadukkaat NOCO-älylaturit lataavat auton ja veneen akun turvallisesti. Lisäksi löydät Primepower-laturit lyijyakkujen lataukseen. Valikoimissamme on myös teollisuuskäyttöön suunnitellut laturit ja tarvikkeet.
GB20 Genius Boost Sport apukäynnistin

Apukäynnistimet

Nocon kannettavat apukäynnistimet kestävät kovassakin ympäristössä. Laitetta voidaan käyttää myös varavirtalähteenä USB:n kautta, ja siinä on sisäänrakennettu LED-valaisin. Valikoima koostuu kätevän pienestä mallista aina huipputehokkaaseen, raskaiden ajoneuvojen käynnistämiseen tarkoitettuun, 12/24 V -versioon asti. Booster Pac -valikoimasta löydät apukäynnistimet niin 12 V kuin 24 V ajoneuvoille. Booster Pacit sisältävät tehokkaan (yhtä mallia luukunottamatta) juuri käynnistämiseen suunnitellun lyijyakun (yksi malli sisältää litium-akun). Valikoimassamme on myös malleja, joissa on NATO-liitin, sekä liikuteltava vaunumalli, mikä helpottaa useiden ajoneuvojen käynnistämistä. Valmistajan ilmoittamat maksimi moottorikoot on mitattu +20 asteessa. Kylmissä olosuhteissa kannattaa valita suurempi apukäynnistin.
Aurinkopaneeli

Aurinkopaneelit ja tarvikkeet

Kauttamme kaikki tuotteet suurenkin aurinkoenergiajärjestelmän kokoamiseen. Nordmax “kovat” monikidepaneelit edustuvat alansa viimeisintä teknologiaa. Nordmax “taipuisat” venepaneelit tarjoavat puolestaan helpon asennettavuuden, sekä huipputuoton. Nordmax valikoima kattaa koot 15-300W. Epever/Epsolar on yksi maailman tunnetuimmista aurinkosäätimien valmistajista ja tarjoaa laajan valikoiman MPPT ja PWM -säätimiä sekä inverttereitä. Kauttamme myös kaikki oheistuotteet kuten: kaapelit, aurinkopaneelitelineet, asennussarjat.
Käynnistysakut

Käynnistysakut

Käynnistysakku on tyypillisesti suunniteltu tuottamaan lyhyelle ajalle suuri määrä käynnistysvirtaa, mutta lisäksi tarvitaan käyttötarpeen mukaan muitakin ominaisuuksia. Yuasan ja Nordmaxin käynnistysakkujen laaja valikoima soveltuu erinomaisesti vaativaankin käyttöön. Käynnistysakku-kategoriasta löytyy sopiva akku autoon, raskaaseen kalustoon, moottoripyörään, veneeseen ja lisäksi moneen erityyppiseen vapaa-ajan sovellukseen kuten aurinkopaneelijärjestelmiin.
Päätynapa-akut

Paikallisakut

Yuasa ja Ritar tarjoavat laajan valikoiman paikallisakkuja, suljettuja (AGM) lyijyakkuja käyttöikäluokissa 3 - 5 vuotta ja 5 -10 vuotta. Paikallisakkujen käyttökohteita ovat esimerkiksi hälytin- ja varavalojärjestelmät, erilaiset testilaitteet sekä palo- ja turvallisuusjärjestelmät.
Yuasa Päätynapa-akku 12 V 185 Ah

Päätynapa-akut

Yuasan ja Ritarin suljetut päätynapa-akut (AGM) on suunniteltu erityisesti vaativiin kohteisiin käyttöikäluokkassa 10 -12 vuotta, UPS- Telekom ja teollisuus järjestelmiin.
Putki- ja massalevyakut

Putki- ja massalevyakut

Saksalainen BAE valmistaa putkilevyakkuja ja massalevyakkuja, perinteisiä vesitettäviä (OPzS, OGi) malleja ja huoltovapaita (OPzV, OGiV) malleja. Akkujen käyttöikä on 15 - yli 20 vuotta. Putkilevyakku ja massalevyakku soveltuu suuriin varavoimajärjestelmiin.
Päävirtakatkaisijat

Päävirtakatkaisijat

Cormarin yksinapaiset päävirtakytkimet tarjoavat kätevän tavan katkaista virran akusta tai muista virtalähteistä. Tutustu valikoimaamme!
ROHRflex PA 6-HT suojaletku

Superkondensaattorit

Superkondensaattorit sopivat erityisesti sovelluksiin joissa tarvitaan erittäin nopeasti paljon tehoa
Syklisen käytön akut

Syklisen käytön akut

Yuasa ja Ritar valmistavat korkealaatuisia sykliseen käyttöön tarkoitettuja suljettuja akkuja. Nämä akut soveltuvat moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten aurinko- ja tuulivoimalaitteisiin, pyörätuoleihin, nostureihin sekä lääkintälaitteisiin.
Tehoakut

Tehoakut

Yuasan ja Ritarin valmistamat tehoakut on suunniteltu erityisesti sovelluksiin, joissa tarvitaan suurta hetkellistä tehoa. Näihin akkuihin kuuluvat esimerkiksi Yuasan SWL-sarja ja Ritarin H-sarja. Niitä käytetään laajalti UPS-laitteissa, telekommunikaatiosovelluksissa sekä varavoimageneraattorien käynnistysakuissa.

Trukkiakut

Valikoimissamme on myös sopivat akut trukkeihin. Toimitamme tarpeesi mukaan täydelliset trukkiakut uuteen laatikkoon koottuna, kennoston kaapeleineen, mikäli vaihto onnistuu itsenäisesti, sekä kaikki tarvikkeet ja laturit. Uusin putkilevytekniikka yhdessä huippulaadukkaan erotinmateriaalin kanssa, takaa akkujen suuren virranantokyvyn sekä pitkän käyttöiän. Napojen erikoisrakenne estää elektrolyytien vuotamisen kennoista, mikä estää napojen korroosion. Kennot kytketään toisiinsa täysin eristetyin kaapelein (jännitteen mittaus mahdollisuus) ja joustavien välikaapeleiden käyttö mahdollistaa myös yksittäisten kennojen vaihtamisen. Kennot on varustettu korkeilla, jotka helpottavat veden lisäämistä, tai halutessa automaattisella vesitysjärjestelmällä.
FEI14.4A4LION.tif

Työkaluakut

Korkealaatuiset Nordmax työkaluakut antavat uuden elämän sähkötyökaluillesi. Laajasta valikoimastamme tarvikeakut niin NiCD, NiMh kuin Litium-akuilla varustettuihin laitteisiin. Tarvikeakku on usein selkeästi alkuperäisakkua edullisempi ja näin ollen hyvä vaihtoehto uuden laitteen hankinnalle. Jos valikoimastamme ei löydy juuri sinun laitteesi akkua valmiina, suoritamme myös akkujen uudelleenkennotuksia. Meiltä myös laturit työkaluakuille.

Mitä tarkoittaa AGM -akku? Entä "märkä"-akku?

Täältä sivulta löydät tietoa akkutyypeistä ja termistöstä.
Lue lisää täältä

Lyijyakkujen turvallinen käsittely

Kun työskentelet lyijyakkujen parissa tai niiden välittömässä läheisyydessä, tutustu ohjeisiimme.
Täältä löydät myös tietoa lyijyakkujen lataamisesta. Tutustu oppaaseen tästä

Trukkiakun huolto, miten trukkiakku vesitetään?

Trukkiakun vesitys on yksi trukkiakun tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä.
Tutustu oppaaseen täältä

Yuasa akkuhaku

Käytä Yuasan tarjoamaa akkuhakua täältä

Akkujen tarkastuslomake

Akkujemme jälleenmyyjä, löydät akkujen tarkastuslomakkeen täältä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti