Aurinkopaneelit ja tarvikkeet

Kauttamme kaikki tuotteet suurenkin aurinkoenergiajärjestelmän kokoamiseen. Nordmax “kovat” monikidepaneelit edustuvat alansa viimeisintä teknologiaa. Nordmax “taipuisat” venepaneelit tarjoavat puolestaan helpon asennettavuuden, sekä huipputuoton. Nordmax valikoima kattaa koot 15-300W. Epever/Epsolar on yksi maailman tunnetuimmista aurinkosäätimien valmistajista ja tarjoaa laajan valikoiman MPPT ja PWM -säätimiä sekä inverttereitä. Kauttamme myös kaikki oheistuotteet kuten: kaapelit, aurinkopaneelitelineet, asennussarjat.
Aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli

Aurinkopaneelit

Laadukkaat ja taipuisat Nordmax yksikidepaneelit sekä monikidepaneelit. Sopivat niin mökille, veneeseen kuin kotiisi. Takaamme asiantuntevan palvelun oikeiden tuotteiden valinnassa, asiakkaan tarpeita kuunnellen.
MPPT-lataussäätimet

Lataussäätimet

Epever kuuluu maailman tunnetuimpien aurinkopaneelisäätimien valmistajien joukkoon ja tarjoaa laajan valikoiman MPPT- ja PWM-aurinkopaneelisäätimiä.
Invertterit

Lisävarusteet

Tutustu lisävarusteisiin ja löydä itsellesi aurinkojärjestelmään tukea.
Invertterit

Invertterit

Toimiva aurinkopaneelijärjestelmä mahdollistaa uusien käyttölaiteiden lisäämisen järjestelmään. Järjestelmää on mahdollista laajentaa erilaisilla käyttölaitteilla, kuten kahvinkeittimellä, hiustenkuivaajalla, pölynimurilla ja muilla sähköisillä käsityökaluilla. Käyttölaitteita on saatavilla suoraan 12 V jännitteellä, mutta niiden toiminta on yleensä joko hidasta tai hankintahinta korkea. Käytännöllisin ja kustannustehokkain ratkaisu näiden laitteiden käytölle on usein siirtyä käyttämään 230 V laitteita, mikä edellyttää 12 V tasajännitteen muuntamista 230 V vaihtojännitteeksi invertterin avulla.
Aurinkopaneeliosat

Asennustarvikkeet ja -kaapelit

Valikoimaamme kuuluvat myös oheistuotteet aurinkopaneelijärjestelmiin, kuten kaapelit, aurinkopaneelitelineet sekä asennussarjat.
Jääkaappipakastimet

Kylmälaitteet

Jääkaapit ja jääkaappipakastimet saatavana pakastinlokerolla varustettuna sekä ilman lokeroa. Laitteet on suunniteltu toimimaan osana aurinkoenergiajärjestelmää tai akun avulla, minkä ansiosta jääkaappi ja jääkaappipakastin ovat ihanteellisia ratkaisuja sähköverkon ulkopuolella sijaitseville kohteille, kuten esimerkiksi mökeille. Jääkaapista löytyy sisältä lasihyllyt ja LED-valo, sekä oven kätisyys on vaihdettavissa. Jääkaappipakastimen jääkaapin tilavuus on 97l ja pakastimen 39l. Myös jääkaappipakastimessa on lasihyllyt, LED-valo sekä oven kätisyyden vaihtomahdollisuus.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Kim EloKim Elo

Tuoteryhmäpäällikkö

+358403412428 040 3412 428

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti