Trukkiakut ja vesitysjärjestelmät
Julkaistu: 2022-03-17

Trukkiakut ja vesitysjärjestelmät

OEM:n Akku-tuotealueen valikoimassa on mm. trukkiakustot, trukkikennot sekä vesitysjärjestelmät.

Toimitamme tarpeesi mukaan täydelliset trukkiakut uuteen laatikkoon koottuna, kennoston kaapeleineen itsevaihtajalle sekä kaikki tarvikkeet ja laturit.

Akkujen putkilevytekniikka ja laadukas erotinmateriaali takaa suuren virranantokyvyn sekä pitkän käyttöiän. Napojen erikoisrakenne estää elektrolyytin vuotamisen kennoista, mikä puolestaan estää napojen korroosion. Olipa käytössäsi suuri sähkötrukki tai pieni "pinkkari", kannattaa kysely jatkossa ohjata meille. Toimitamme akut nopealla toimitusajalla kilpailukykyiseen hintaan.

Tuoteuutiset

Vesitysjärjestelmät

Valikoimassamme on Aqua Pron AQUAMATIC automaattiset vesitysjärjestelmät trukkija teollisuusakkuihin tarvikkeineen.

Vesityskorkeissa on ominaispainon mittausmahdollisuus ja eri akuille vaihdettavat kohot, jotka pysäyttävät vedentulon akkuun sen vesimäärän täyttyessä oikealle tasolle. Korkkeja on saatavilla bayonet-, kierre- tai painokiinnityksellä. ”All-In-One”-patentoitu yhdistelmäliitin nopeuttaa asennusta ja yhdistää seuraavat ominaisuudet yhdeksi tuotteeksi; vesitysliitin, takaiskuventtiili, suodatin, virtausindikaattori sekä T-kappale.

AQUAMATIC-tuoteperhe pitää sisällään myös ionivaihtimet ja vesityskannut. Ionivaihtimet ovat varustettu paineenalentimella ja läpinäkyvällä kotelolla. Ionivaihtimen voi siis asentaa halutessaan suoraan vesipisteeseen, jolloin vaihtotarve nähdään massan muuttuneesta väristä. Vesityskannujen kokoluokka on välillä 5-60 l, joihin tarvikkeina on saatavilla mekaaniset tai sähköiset pumput.

Kannu akkupumpulla ja All-in-one-liitin

Trukkiakut:

  • Nopeat toimitukset
  • Kennot DIN- sekä BS-mitoituksella
  • Akkulaatikot suojaavalla muovipinnoitteella
  • Automaattivesitysjärjestelmät sekä vesityslaitteet
  • Trukkilaturit
Teknisiä neuvoja
Jussi KavenJussi Kavén

Tuotepäällikkö

+358403412325 040 3412 325

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti