• Kokemus Yli 35 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Konenäkö Konenäkö
20.9.2019

Nopeuta sulautettujen kamerajärjestelmien kehitystä

Basler Embedded Vision Kits
Teollisuuskameroiden valmistaja Basler on kehittänyt erityisiä Embedded Vision Kit -testaussarjoja helpottamaan sulautettujen kamerajärjestelmien kehitystä ja kameramoduulien testausta. Testaussarjat koostuvat Baslerin dart-kameramoduulista sekä sen liittämiseksi ja käyttämiseksi tarvittavista tarvikkeista.

Baslerin dart board level -kamerat tarjoavat kattavan valikoiman eri tarkkuus- ja nopeusluokkien kameroita sulautettuihin kamerajärjestelmiin. Rajapintavaihtoehtoina ovat standardi USB 3.0 (yhteensopiva myös USB 2.0 laitteiden kanssa) sekä pienet ja kevyet, lattakaapeliliitäntöihin pohjautuvat BCON for MIPI ja BCON for LVDS. Basler dart-kameramoduulit ovat mallista rippuen saatavilla joko CS-Mount tai  S-Mount kiinnikkeellä, tai kokonaan kiinnikkeettömänä Bare Board -versiona.

Testaussarjoja on tällä hetkellä saatavissa neljä erilaista:

Basler dart BCON for MIPI Development Kit with Snapdragon 820

sisältää kaikki tarvittavat komponentit Basler dart -kameran integroimiseksi BCON for MIPI -rajapintaan. Se sisältää 5 MP dart -kameran (13 MP malli tulossa), Qualcomm Snapdragon 820 -pohjaisen kehitysalustan sekä kaikki tarvittavat kaapelit ja tarvikeet toimivan MIPI-pohjaisen kuvantamisdemon rakentamiseksi. Kehitysalustaan on valmiiksi asennettu tarvittavat ajurit ja ohjelmistot testaamisen ja kehittämisen aloittamiseksi, joten se tarjoaa todellisen plug and play -ratkaisun dart BCON for MIPI -kameramoduulien testaamiseen.

 

Basler Add-on Camera Kit IMX8

on kehitetty helpottamaan ja suoraviivaistamaan kameran käyttämistä NXP:n suosituissa i.MX 8 -sarjan kehitysalustoissa. Sarja sisältää 5 MP tai 13 MP dart-kameran sekä tarvittavat kaapelit ja adapterit kameran liittämiseksi kehitysalustaan, tehden käyttöönotosta nopeaa ja helppoa.

Basler Embedded Vision Kits

Basler dart BCON for LVDS Development Kit

sisältää kaiken tarvittavan dart-kameran integroimiseksi BCON for LVDS -rajapintaan. Paketti sisältää dart-kameran, Xilinx Zynq®-7000 AP -pohjaisen kehitysalustan sekä tarvittavat osat ja tarvikkeet LVDS-rajapintaan pohjautuvan kuvantamisdemon rakentamiseksi. Kehitysalustaan on valmiiksi asennettu tarvittavat ajurit ja ohjelmistot testaamisen ja kehittämisen aloittamiseksi, joten se tarjoaa todellisen plug and play -ratkaisun dart BCON for LVDS -kameramoduulien testaamiseen.

 

Basler dart USB Evaluation Kit

on plug and play -tyyppinen ratkaisu Basler dart USB3-kameran testaamiseksi. Se sisältää S-Mount kiinnikkeellisen 5 MP dart-kameran, yhteensopivan optiikan sekä USB3-kaapelin, joiden avulla kameraa on helppoa ja nopeaa alkaa testaamaan.

OEM:n Konenäkö-tuotteiden asiantuntijat ovat valmiita auttamaan dart-kameroiden ja testaussarjojen yksityiskohtiin ja käyttömahdollisuuksiin liittyvissä kysymyksissä.

lisätiedot

Kimmo Jansson
Kimmo Jansson
Tekninen tuki
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti