Aluemyyntipäällikkö, Keskustuotteet

Haemme asiakaslähtöistä myynnin ammattilaista tai sellaiseksi pyrkivää, joka löytää ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin maailman johtavien teollisuuskomponenttivalmistajien valikoimista. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan työnkuvan kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa panostetaan työilmapiiriin sekä työntekijöiden hyvinvointiin.

OEM Finland hakee Turkuun 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä työnkuvaan kuuluu?

Aluemyyntipäällikkönä tärkein tehtäväsi on palvella teollisuusasiakkaitamme omalla myyntialueellasi. Päivittäisessä työssäsi autat löytämään juuri heille soveltuvat ratkaisut kattavasta keskustuotteiden valikoimastamme. Myyntialueellasi sinua odottaa valmis asiakaskunta, mutta huolehdit myös uusasiakashankinnasta. Lisäksi teet yhteistyötä tuotepäälliköidemme kanssa sen eteen, että tuotevalikoimamme kehittyy asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Asiakaslähtöinen asenne ja itsenäinen ote työskentelyyn auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tukenasi ovat osastopäällikkö sekä suuri joukko muita asiantuntevia kollegoita OEM:llä. 

Pääkonttoriltamme Turusta löytyy laadukkaat puitteet työn tekemiseen, mutta työntekijämme voivat joustavasti tehdä myös etätöitä osan viikosta. Tehtävä edellyttää säännöllistä matkustamista myyntialueellasi. Voit aloittaa sopimuksen mukaan, kuitenkin aikaisintaan kesän jälkeen.

Odotamme sinulta

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Myyntihenkisyyttä
  • Kiinnostusta teknisiin asioihin
  • Ajokorttia ja matkustusvalmiutta kotimaassa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Tarvittaessa kommunikointia myös englanniksi

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut persoona, jolta löytyy oma-aloitteisuutta sekä sopivasti periksiantamatonta asennetta. Kokemus B2B-myynnistä, teollisuusautomaatiosta ja/-tai sähkötekniikasta katsotaan eduksi. Tekninen tai kaupallinen koulutustausta vauhdittaa tehtävässä alkuun pääsyä, muttei ole edellytys. Ennen kaikkea etsimme joukkoomme innostunutta tekijää, joka on valmis oppimaan uutta. Hae siis rohkeasti tehtävää, vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta vastaavien tuotteiden myynnistä. 

Mikä OEM?

Jo yli 40 vuoden ajan olemme toimineet Suomen markkinoilla paikallisena myynti- ja markkinointiorganisaationa monille johtaville tuotemerkeille, joiden valmistus sijaitsee ympäri maailman. Valikoimamme on laajuudeltaan ja monipuolisuudeltaan ainutlaatuinen, tarjoten teollisuusautomaation, keskusvalmistuksen ja elektroniikkatuotannon komponentit ja materiaalit valmistavalle sekä suunnittelevalle teollisuudelle saman katon alta. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Turussa. Niiden lisäksi myyntikonttoreitamme löytyy Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Espoosta. OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka toimii 15 maassa.

Miksi OEM?

Haluamme jokaisen työntekijämme tuntevan itsensä tarpeelliseksi ja tervetulleeksi. Teemme parhaamme viihtyisän ja avoimen työilmapiirin sekä työntekijöidemme hyvinvoinnin eteen, sillä uskomme sen olevan menestyvän yrityksen perusedellytys. Laajojen työterveyspalveluiden lisäksi tarjoamme monia työsuhde-etuja, kuten ePassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksia varten. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, minkä lisäksi työntekijöillä on mahdollisuus vuosittaiseen bonukseen erityisen aktiivisuuden ja onnistumisen perusteella.

Jatkuva kehittyminen, yhdessä menestyminen, erinomainen työilmapiiri, aktiivisuus sekä kumppanuuden vaaliminen ovat aina olleet meille tärkeitä arvoja, joista pidämme myös jatkossa kiinni. Meillä pääset johtamaan itseäsi sekä vaikuttamaan työsi sisältöön osana rentoa ja osaavaa yhteisöä. Haluamme työntekijöidemme kasvavan täyteen potentiaaliinsa, sillä kun he kehittyvät, myös OEM voi kehittyä. Kannustammekin työntekijöitämme vaikuttamaan omaan uraansa olemalla sitoutuneita, luovia ja päämäärätietoisia. Työskentely OEM:llä antaa mahdollisuuden monipuoliseen ja pitkäikäiseen uraan kansainvälisessä yrityksessä. 

Kiinnostuitko?

Jos ilmoitus herätti mielenkiintosi, lähetä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.7.2022 osoitteeseen [email protected]. Kirjoitathan viestin aiheeksi ”Aluemyyntipäällikkö, keskus”. Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ville Entonen (puh. 040 3412 440).
 
Aluemyyntipäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti