Tekninen myyjä, OEM Finland Oy

Jyväskylä/Tampere/Turku

Sitek ja Asco Aventics -tuotteet

Prosessi-tiimissämme on tarjolla näytönpaikka motivoituneelle, aktiiviselle ja tavoitteelliselle lisävahvistukselle suomalaisen prosessiteollisuuden parissa.
Sinulla on nyt mahdollisuus päästä edustamaan pneumatiikan huipputuotteita menestyneessä ja kasvavassa yrityksessä. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi tarjoamme rennon työilmapiirin ja huikean työyhteisön.

Jos kiinnostuit, niin lue lisää alta!

Tuotepäälliköt

KETÄ ETSIMME?

Teknisenä myyjänä vastuullesi kuuluu asiakassuhteiden menestyksekäs hoito. Vastaat oman myyntialueen / asiakaskunnan kehittämisestä ammattitaitoisten tuotepäälliköiden ja myyntipäällikön tuella. Tärkeä osa tehtävääsi on osata tunnistaa uusia asiakkaita ja löytää koordinaatit heidän luo. Myytävät tuotteet pitävät sisällään laajan kirjon prosessiteollisuuden pneumatiikka- ja automaatiotuotteita.

Olet ihmisten kanssa viihtyvä henkilö, jolla on aito halu auttaa asiakkaitamme löytämään juuri heille sopiva ratkaisu. Arvostamme oikeaa asennetta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylän, Tampereen tai Turun konttorillamme ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä kaikin puolin aktiivista otetta työhön.

ARVOSTAMME

 • myyntiorientoituneisuutta ja halua kehittyä työssäsi
 • matkustusvalmiutta kotimaassa
 • pneumatiikan perusteiden hallintaa
 • työn suorittamiseen soveltuvaa koulutustaustaa
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja tilanteessa kuin tilanteessa
 • kykyä kommunikoida myös englanniksi

AINA VAIN PARANEE, MIKÄLI

 • sinulla on jo näyttöjä B2B-myyntityöstä
 • olet jo ehtinyt hankkia kokemusta prosessiteollisuudesta tai teollisesta automaatiosta
 • tekninen myynti on sinulle entuudestaan tuttua

KEITÄ ME OLEMME?

OEM toimii maailman johtavien komponenttivalmistajien myyntiorganisaationa Suomessa markkinoimalla teollisuusautomaation ja prosessiteollisuuden komponentteja sekä elektroniikkatuotannon komponentteja ja materiaaleja teollisuudelle. Suomen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Turussa ja myyntikonttorit Jyväskylässä, Tampereella ja Oulussa sekä Espoossa. OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä.

ME PUOLESTAMME TARJOAMME

 • laadukkaat puitteet työn tekemiseen kasvavassa yrityksessä kansainvälisessä toimintaympäristössä
 • rennon ja innostuneen työyhteisön, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
 • mielenkiintoisia mahdollisuuksia tarjoavan vastuullisen työnkuvan sekä tuen ammatilliseen kehittymiseen
 • toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
 • kiinteän kuukausipalkan

Kannamme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja monien muiden etujen lisäksi tarjoammekin esimerkiksi kattavat työterveyshuollon palvelut. Tuemme ja kannustamme työn tekemisen vastapainoksi työntekijöitämme virkistymään liikunnan tai kulttuurielämysten parissa. Yhteisöllisyys ja hyvä henki korostuvat esimerkiksi joukkueurheilun muodossa, joten hyvän työporukan lisäksi voit halutessasi saada hyvät tyypit mukaasi myös pelikentälle.

MITEN TOIMIA?

Koetko olevasi oikea henkilö tehtävään? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 12.11.2021 mennessä osoitteeseen [email protected].

Jos kaipaat lisätietoja, voit kysellä niitä puhelimitse myyntipäällikkö Heikki Kekäläiseltä, puh. 040 739 6055.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti