Johtosarjat vaatimustesi mukaisesti
Julkaistu: 2024-03-15

Johtosarjat vaatimustesi mukaisesti

Johtosarjat eivät ainoastaan helpota vaan myös merkittävästi nopeuttavat erilaisten laitteiden ja sähköisten kokoonpanojen sisäisiä kytkentöjä. Ne vähentävät virheellisten kytkentöjen mahdollisuutta ja samalla helpottavat huolto- ja korjaustoimenpiteitä, sillä kytkennät suoritetaan standardi-liittimillä ruuviterminaalien sijaan.

Liittimien tai johdin-/kaapelityyppien osalta ei ole ennalta määrättyjä rajoitteita. Pyrimme toteuttamaan haastavammatkin kokoonpanot asiakkaiden toiveiden mukaisesti, ja tarvittaessa ehdotamme vaihtoehtoisia ratkaisuja vaatimusten täyttämiseksi.

Määrällisesti pystymme toteuttamaan johtosarjat muutamien satojen kappaleiden tai jopa kymmenien tuhansien kappaleiden vuosittaiseen tarpeeseen. Minimitilausmäärä riippuu aina johtosarjan kompleksisuudesta. Johtosarjamme suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti, ja autamme mielellämme oikeanlaisen ratkaisun löytämisessä. 

Tuki

Johtosarjan teettäminen etenee käytännössä 5:ssä vaiheessa:

Idea

1. Konseptointi:

Luodaan karkea ajatus johtosarjasta, kuten kaapelit/johtimet, liitännät, merkinnät, hyväksynnät ja muut yksityiskohdat. Tähän vaiheeseen riittää usein pelkkä kynä ja paperi.

suunnittelu

2. Piirustus:

Tehdään konseptin ja saadun informaation pohjalta tekniset piirrokset johtosarjasta. Varmistetaan, että tekninen dokumentaatio vastaa tarpeita.

sopimus

3. Tarjousvaihe:

Kun tekninen dokumentaatio on tarkistettu ja todettu halutun mukaiseksi, tehdään virallinen tarjous. Tarjoamme myös mahdollisuuden muutamiin mallikappaleisiin tuotteesta.

laatikko

4. Päätös:

Kun mallikappale on tarkistettu ja todettu teknistä dokumentaatiota sekä tarpeita vastaavaksi ja tarjous on hyväksytty, tuotteen design jäädytetään, ja tuote on massatuotantovalmis.

tehdas

5. Massatuotanto & varastointi:

Tuotteen massatuotantovaiheessa toimimme myös välivarastona asiakkaillemme, mahdollistaen oikea-aikaisemman materiaalivirran käyttökohteeseen.


 

Johtosarjojen ominaisuudet


Hyväksynnät: mm. UL, KEMA, VDE, SEV. Mahdollisuus myös Military-hyväksyntöihin.

Tuotteen pakkaus: Asiakkaan toiveen mukaisesti, tarvittaessa myös asiakaskohtaisten merkintöjen kanssa.

Lisätarvikkeet: Mahdollisia, kuten nippusiteet, tarrat, yms.

 

 

Tutustu ja kysy lisää vaihtoehdoista!

Valikoimamme on erittäin laaja ja sopiva ratkaisu löytyy tarpeeseen kuin tarpeeseen!

Johdinsarja 1
Johdinsarja 2
Johtosarja 3

Kiinnostuitko? Täytä lomake niin olemme sinuun yhteyksissä

Johtosarjat:

Teknisiä neuvoja
Petteri NybergPetteri Nyberg

Tekninen myynti

+358403412349 040 3412 349

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti