• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Raskaankaluston Yuasa Super Heavy Duty -akut
Julkaistu: 2019-08-06

Uudet raskaankaluston YBX Super Heavy Duty -akut ovat saapuneet!

Yuasa on julkaissut uudet YBX Super Heavy Duty akkusarjat raskaankaluston käyttöön. Valikoima koostuu neljästä eri sarjasta jotka ovat yhdessä yksi markkinoiden kattavimmista ja korkeatasoisimmista. Uudet sarjat pohjautuvat tuttuun ja suosittuun YBX-autonakkusarjaan. Valikoima sisältää kolme eri lyijyhappoakkusarjaa sekä EFB-akkusarjan. Uudet Super Heavy Duty akut vastaavat yhä paremmin kasvaviin ja vaativampiin raskaankaluston vaatimuksiin ja ne korvaavat aiemmat Yuasan Cargo -sarjan akut.

YBX7000 EFB -SARJA

YBX7000 EFB akut ovat premium luokan valinta ajoneuvoihin, joissa on suuret tehovaatimukset. Ne sopivat myös ajoneuvoille joissa on start-stop järjestelmä. Akut ovat EFB tekniikalla varustettuja, niissä on sisäänrakennettu elektrolyyttisekoituslaite akun käyttöiän pidentämiseksi ja ne ovat ihanteellisia esim. ajoneuvossa yöpymiskäyttöön. Akut ovat suljettuja huoltovapaita (SMF) joissa on suljettu kansi. Niillä on äärimmäinen tärinänkestoluokitus (XVR) sekä M1 Micro-cycle kestävyysluokka.

YBX5000-SARJA

YBX5000 akut ovat suunniteltu ajoneuvoihin, joissa on suuret tehovaatimukset ja ne kestävät hyvin myös yöpymiskäyttöä. Akut ovat suljettuja huoltovapaita (SMF) joissa on suljettu kansi. Niillä on äärimmäinen tärinänkestoluokitus (XVR) sekä M1 Micro-cycle kestävyysluokka.

YBX3000-SARJA

YBX3000 akut ovat ihanteellinen valinta ajoneuvoille, joissa on perustason vaatimukset ja tarvitaan satunnaista yöpymiskäyttöä. Akut ovat suljettuja huoltovapaita (SMF) joissa on suljettu kansi ja niillä on E2 kestävyysluokka. Akuilla on erinomainen V3 ja DIN-tyypin akuilla jopa V4 tärinänkestoluokka.

YBX1000-SARJA

YBX1000 akut ovat huoltovapaita ja niissä on korkilliset kannet akkuveden lisäystä varten. Sarja sisältää erittäin laajan valikoiman akkuja eri ajoneuvoihin. Akut on suunniteltu perustason tehovaatimuksiin ja niillä on korkean tason tärinänkesto- ja kestävyysluokka.

Tuoteuutiset

lisätiedot

Kim Elo
Kim Elo
Tuoteryhmäpäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti