Käynnistysakut

Käynnistysakku on tyypillisesti suunniteltu tuottamaan lyhyelle ajalle suuri määrä käynnistysvirtaa, mutta lisäksi tarvitaan käyttötarpeen mukaan muitakin ominaisuuksia. Yuasan ja Nordmaxin käynnistysakkujen laaja valikoima soveltuu erinomaisesti vaativaankin käyttöön.

Käynnistysakku-kategoriasta löytyy sopiva akku autoon, raskaaseen kalustoon, moottoripyörään, veneeseen ja lisäksi moneen erityyppiseen vapaa-ajan sovellukseen kuten aurinkopaneelijärjestelmiin.
Käynnistysakut
Käynnistysakut

Henkilöautoakut

Henkilöauton käynnistysakuille asetetaan yhä korkeampia vaatimuksia. Olipa kyseessä sitten perusautomalli, Start-Stop-järjestelmällä varustettu malli tai monipuolisesti varustettu luksusauto, kullekkin tarvitaan omanlaisensa ratkaisut. Nordmaxin ja Yuasan laaja akkuvalikoima tarjoaa ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin ja kylmäkäynnistyksiin. Valikoimastamme löydät kaikki akkutyypit, kuten AGM, EFB, suljetut huoltovapaat akut, avoimet akut ja erikoisakut.

Hyötyajoneuvoakut

Hyötyajoneuvot, kuten linja-autot, rekat, kuorma-autot sekä maatalouskoneet asettavat käynnistysakuille yhä korkeampia vaatimuksia. Hyötyajoneuvoakuille ominaista on suuri käynnistysteho ja kapasiteetti, mutta samalla kykenevät kestämään pitkäaikaista syväpurkausta ja voimakasta tärinää. Nordmaxin ja Yuasan raskaan kaluston akut on suunniteltu varmistamaan yhä lisääntyvää virrantarvetta hyötyajoneuvoissa sekä takaamaan luotettavan toiminnan.
Moottoripyöräakut

Moottoripyöräakut

Moottoripyöräakkujen valikoimastamme löytyvät akut, jotka soveltuvat moottoripyörien lisäksi myös mönkijöille, moottorikelkoille ja vesiskoottereille. Nordmaxin moottoripyöräakut ovat varma valinta suorituskykynsä, luotettavuutensa ja pitkän käyttöikänsä puolesta. Valikoimassa lisäksi Yuasan moottoripyöräakut.
Vene- ja vapaa-ajan akut

Vene- ja vapaa-ajan akut

Vene- ja vapaa-ajan akut kattavat veneakkujen, asuntoautoakkujen ja ruohonleikkuriakkujen lisäksi akut kaikkiin mahdollisiin vapaa-ajan sovelluksiin. Akut myös aurinkopaneelijärjestelmiin! Näiltä akuilta vaaditaan hyviä syklisiä ja syväpurku ominaisuuksia, jotta ne vastaisivat erilaisten vapaa-ajan käyttökohteiden tarpeita ja vaatimuksia. Nordmaxin akut vastaavat erinomaisesti näihin vaatimuksiin. Akkuvalikoimaa täydentävät lisäksi Yuasan Marine, Leisure ja Garden -sarjan akut.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti