Asiakaskohtaisesti kustomoidut näytöt
Julkaistu: 2022-08-30

Asiakaskohtaisesti suunnitellut näytöt

Asiakkaamme toiveet ja tarpeet ovat asiakaskohtaisen näytön (Customized display / Custom Design Display) peruslähtökohta. Koska asiakaskohtaiset näytöt suunnitellaan tiettyä sovellusta tai käyttökohdetta varten, asiakas voi suunnitteluvaiheessa vaikuttaa näytön muotoiluun, integroitaviin komponentteihin ja liitäntöjen ominaisuuksiin ja määrään.

Toimimme useilla eri teollisuuden aloilla. Pitkä yhteistyö näyttövalmistajiemme kanssa luo perustan sovellustuntemukselle, jonka ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme ongelmanratkaisuissa yksilöllisesti ja jopa ylittäen heidän odotuksensa.

Pyrimme jokaisessa asiakaskohtaisessa näyttöprojektissa varmistamaan korkean laadun ja kehittämään tehokkaan logistisen prosessin, jotta asiakkaamme saavat haluamansa mahdollisimman sujuvasti. Autamme asiakkaitamme myös tuotekehitysprosessin eteenpäin viemisessä, vaikka tuote olisi vasta ideatasolla. Näyttöprojekti on asiakkaan, ja asiakas on aina toimintamme lähtökohta. Pystymme toimittamaan itse näytön lisäksi mm. täydellisiä kotelointi- ja paneeliratkaisuja, joissa on muovi- ja peltiosia sekä näppäimistöjä, kytkimiä ja kaikki tarvittavat kaapeloinnit.

Tuki

Mitä vaiheita projektin aikana on?

Paneelin tyyppi

Asiantuntijamme on apunasi koko matkan suunnittelusta toteutukseen. Ensimmäinen vaihe on valita paneelin tyyppi. Voit valita sopivan seuraavista vaihtoehdoista.

• Yksiväripohjainen LCD-näyttö
    • Teknologia: TN, STN, FSTN, DSTN, ASTN, jne.
    • Tekstipohjainen vai grafiikka
    • Reflektiivinen, transmissiivinen tai transflektiivinen
  • OLED-näyttö
    • Mono- tai täysvärinäyttö
    • PMOLED tai AMOLED -teknologia
  • TFT-näyttö
    • Teknologia: TN, IPS tai MVA
    • Transmissiivinen vai transflektiivinen
Valiyse näyttötyyppi

Paneelin koko ja resoluutio

• Kokoluokat 0,39” – 15” (mittakuva näytöstä, jossa halutut VA- ja AA-mitat)
  • 7-segmenttinäytöistä aina Full HD saakka

Valitse optiset ja sähköiset arvot

• Kirkkaus
  • Katselukulma
  • Kontrastin suhdeluku (Contrast Ratio)
  • Taustavalo: LED-, EL-, vai CCFL-taustavalo
Näytön koko ja resoluutio
Asiakaskohtaiset kotelot

Valitse taustavalon kotelointi ja rakenne

• Muovi- tai metallikehys
  • Open Frame-rakenne
  • IP-luokiteltu kotelo
  • joku muu, minkälainen (mittakuva rakenteesta)
Näyttöjen liitännät

Valitse liitostapa ulkoiseen elektroniikkaan

• ZEBRA-liitin, metallipinnit, FFC vai FPC (jos FFC tai FPC, mikä on pituus?)
  • Jos halutaan liitin, minkälainen esim. ZIF- tai crimpattava liitin (joku erikoisliitin, mikä?)
  • Intergoitu PCB yhdistettynä TCP- tekniikalla

Valitse I/O-liitäntäpinta

• SPI, I2C, CPU, RGB
  • LVDS, MIPI, eDP
  • VGA, DVI, Video in, HDMI
  • RS232 Protocol Control

Valitse kosketuspaneeli

• 4- tai 5-wire resistiivinen
  • CTP kapasitiivinen, tunnistus yhdestä kohdasta kerrallaan
  • PCAP kapasitiivinen, 10 samanaikaista kosketusta, hanskat kädessä jne.
  • G+G, G+F, P+G jne.
  • Optinen Bondaus näyttöön
  • Silkkipaino- tai laser-merkintöjä paneeliin
  • Asiakaskohtainen suojalasi tai muovipaneeli (miten paksu ja mitä materiaalia?)
kosketuspaneeli

Lopuksi eritysominaisuudet

• Laaja-käyttölämpötila-alue
  • Auringonvalossa käytettävä
  • IP-suojaus
  • erikoispinnoite tai -kalvo näytön päälle
  • patentoidut materiaalit
  • Joku muu ohjainpiiriteknologia kuin COB, COG tai TAB

Oled-, TGT- ja LCD-näytöt

Tutustu laajaan valikoimaan!

Voit tutustua trakemmin laajaan LCD-, TFT- JA OLED-näyttöjen valikoimaanne. Jos kiinnostuit tai sinulle herää lisäkysymyksiä, niihin vastaavat mielellään asiantuntijamme. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä asiakaspalveluumme.