igus drytech lineaari- ja laakerituotteet
Julkaistu: 2020-12-08

IGUS DRY-TECH® -huoltovapaat laakeri -ja lineaarituotteet

Igus®-tuotteiden valmistuksessa käytetään kolmea pääraaka-ainetta: perusmuovia, vahvistuskuituja ja kovia voiteluaineita. Igus® valmistaa nämä materiaalit Kölnissä, Saksassa ja toimittaa niitä ympäri maailman. Kaikkiaan Iguksen® tuotteilla on 53 eri valmistusmateriaalia, jotka soveltuvat erilaisiin toimintaolosuhteisiin. Igus® tunnetaan erityisesti kuivavoidelluista ja täysin huoltovapaista tuotteista, jotka toimivat myös veden alla tai hetkellisesti jopa +315 C° lämpötilassa. Oikean tuotteen valinnassa auttavat Iguksen® kotisivuilta löytyvät konfiguraattorit jokaiselle tuoteryhmälle.

Tuoteuutiset
Igus dry-tech -lineaarituotteet
lineaarituotteet

Perinteisen kuularatkaisun sijaan Iguksen drylin® -lineaarituotteiden liike perustuu liukuun. Tuotteet on valmistettu kestävistä, huolto- ja korroosiovapaista materiaaleista, joten ne sopivat vaativiinkin käyttökohteisiin. Tuotteet ovat erittäin kustannustehokkaita. Ne eivät vaadi voitelua ja niitä on mahdollista käyttää tarvittaessa jopa veden alla.

Igus dru-tech laakerit
Laakerituotteet

Yleisimmät käyttökohteet löytyvät esim. maataloudesta, jossa laakeroinnin tulee kestää pölyä, likaa ja kosteutta. Myös elintarvike- ja medikaalilaitteet ovat erinomaisia kohteita Igus®-laakereille. Niihin liittyy usein vesi- ja kemikaalipesua, ja koska tuotteen itsessään pitää olla hygieeninen, Iguksen® tuotteet vastaavat erinomaisesti tähän vaatimukseen. Iguksen® pyörötangot, levymateriaali, liukuteippi sekä 3D-printtaus mahdollistavat monet piirustustuotteet.

lisätiedot

Jere Kettunen
Jere Kettunen
Liiketoimintayksikön johtaja
040 3412 475 040 3412 475
jere.kettunen@oem.fi Sähköposti
Mikko Railonvirta
Mikko Railonvirta
Tuotepäällikkö
040 3412 396 040 3412 396
mikko.railonvirta@oem.fi Sähköposti

Laakerit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti