igus drytech lineaari- ja laakerituotteet
Julkaistu: 2020-12-08

IGUS DRY-TECH® -huoltovapaat laakeri -ja lineaarituotteet

Igus®-tuotteiden valmistuksessa käytetään kolmea pääraaka-ainetta: perusmuovia, vahvistuskuituja ja kovia voiteluaineita. Igus® valmistaa nämä materiaalit Kölnissä, Saksassa ja toimittaa niitä ympäri maailman. Kaikkiaan Iguksen® tuotteilla on 53 eri valmistusmateriaalia, jotka soveltuvat erilaisiin toimintaolosuhteisiin. Igus® tunnetaan erityisesti kuivavoidelluista ja täysin huoltovapaista tuotteista, jotka toimivat myös veden alla tai hetkellisesti jopa +315 C° lämpötilassa. Oikean tuotteen valinnassa auttavat Iguksen® kotisivuilta löytyvät konfiguraattorit jokaiselle tuoteryhmälle.

Tuoteuutiset
Igus dry-tech -lineaarituotteet
lineaarituotteet

Perinteisen kuularatkaisun sijaan Iguksen drylin® -lineaarituotteiden liike perustuu liukuun. Tuotteet on valmistettu kestävistä, huolto- ja korroosiovapaista materiaaleista, joten ne sopivat vaativiinkin käyttökohteisiin. Tuotteet ovat erittäin kustannustehokkaita. Ne eivät vaadi voitelua ja niitä on mahdollista käyttää tarvittaessa jopa veden alla.

Igus dru-tech laakerit
Laakerituotteet

Yleisimmät käyttökohteet löytyvät esim. maataloudesta, jossa laakeroinnin tulee kestää pölyä, likaa ja kosteutta. Myös elintarvike- ja medikaalilaitteet ovat erinomaisia kohteita Igus®-laakereille. Niihin liittyy usein vesi- ja kemikaalipesua, ja koska tuotteen itsessään pitää olla hygieeninen, Iguksen® tuotteet vastaavat erinomaisesti tähän vaatimukseen. Iguksen® pyörötangot, levymateriaali, liukuteippi sekä 3D-printtaus mahdollistavat monet piirustustuotteet.

lisätiedot

Jere Kettunen
Jere Kettunen
Tuotepäällikkö

Lineaariliike, moottorit

Mikko Railonvirta
Mikko Railonvirta
Tuotepäällikkö

Laakerit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti