JBC tehokkaimmat juotosjärjestelmät
Julkaistu: 2023-04-20

JBC - markkinoiden tehokkaimmat juotosjärjestelmät

JBC tarjoaa markkinoiden luotettavimmat ja tehokkaimmat juotosjärjestelmät alan ammattilaisille sekä vasta-alkajille.

Tuki
JBC tuoteinnovaatio

Jatkuva tuoteinnovaatio


Yli 90 vuoden kokemus on luonut JBC:lle vankan pohjan alansa parhaana. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on aina ensisijaisesti yritysten tarpeet. 

Asiakkaille halutaan tarjota ratkaisuja, joilla pystytään seuraamaan sekä hallitsemaan mahdollisimman tarkasti manuaalisten juotostöiden prosessia.

Innovatiivisuus, tehokkuus ja luotettavuus

Ovat keskeisiä ominaisuuksia koko JBC:n laajassa tuotevalikoimassa, joka on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten vaativimpiinkin tarpeisiin. 

OEM ELectronics on JBC:n suurin jälleenmyyjä Pohjoismaissa


Valikoimasta löydät kaiken tarvittavan niin yksinkertaisiin kuin monimutkaisempiinkin juotostöihin. 


Paranna laatua ja tehokkuutta älykkäällä lämmönhallinnalla

Juotos ikonikuvat

JBC-juotin ja korjausasemat tunnistavat juotostyökalun automaattisesti telineessä, jolloin kärjen lämpötila laskee välittömästi ennalta arvioituun lepoarvoon. Heti kun työkalu otetaan käyttöön ja nostetaan telineestä, saavuttaa se 350 ºC  juotoslämpötilan alle kahdessa sekunnissa.

Muiden alan kilpailijoilla samaan menisi 10-90 sekuntia.

Lepotila laskee kärjen lämpötilan automaattisesti juotteen sulamispisteen alapuolelle, mikä estää kärjen pinnoitteen liukenemisen sulaan juotteeseen. 

Horrostila katkaiseen virransyötön, jolloin kärjen lämpötila alenee huoneenlämpöiseksi. Tällä ehkäistään hapettumista sekä samalla säästetään energiaa.

 

Juotoskärjissä on integroituna lämmitysvastus sekä lämpötila-anturi kärjen kupariyrtimen sisällä. Tämä JBC:n yksinoikeutettu teknologia mahdollistaa todella stabiilin, jopa 50ºC normaalia alemman juotoslämpötilan.  Lisäksi juotoskärjet laskevat lämpötilaa vain 30ºC.

Komponenttien vaurioitumisriski vähenee ja laatu paranee.


YHDESSÄ NÄIDEN OMINAISUUKSIEN AVULLA JUOTOSKÄRKIEN KÄYTTÖIKÄ KASVAA EKSPONENTIAALISESTI, JOPA VIISINKERTAISESTI

Tiimalasi

Juotoskärkienvaihto

Tehosta tuotantoa 


Juotoskärkien vaihto

Juotoskärjen vaihtamiseen et tarvitse työkaluja. Aseta kärki vain juotoskärkitelineeseen, vedä ja aseta uusi kärki paikoilleen. Tämä nopeuttaa työtä, lisää käyttäjän turvallisuutta ja parantaa käyttömukavuutta.

Saatavilla kaikissa kompakteissa juotosasemissa ja juotostelineissä. Sekä myös erikseen ja osaksi juotosrobotiikkaa.


Kompaktit juotosasemat

Markkinoiden parhaat korjaus- ja juotosasemat. JBC:n juotoskärkien lämpötilaa ohjataan mikroprosessorilla juotosasemalta, ja kärjen lämpötilaa luetaan, ja tehon syöttöä säädetään 60hz taajuudella. Kun juotoksen alussa lämpötila pystytään pitämään mahdollisimman stabiilina, voidaan juotoskärjen lämpötila laskea normaalia alhaisemmaksi. JBC:n työkalutelineet tunnistavat milloin työkalu asetetaan telineeseen, ja lämpötila lasketaan välittömästi ennalta asetettuun lepolämpötilaan. Tämä pidentää juotoskärkien elinkaaren moninkertaiseksi.

Modulaariset juotosasemat

Premium Stations -valikoima sisältää erilaisia ratkaisuja Nano-asemista suurinta tarkkuutta vaativien SMD-komponenttien juottamiseen ja korjaamiseen sekä Heavy Duty Station -laitteisiin juotostöihin, joissa vaaditaan paljon virtaa, sekä kuumailma-asemiin ja esilämmittimiin. Se sisältää myös JBC-moduulijärjestelmät, joihin on mahdollisuus liittää kaksi tai neljä työkalua samaan aikaan kiinni ja ne ovat erityisesti suunniteltu usealle eri juotos- ja korjausprosesseille.

Telineet

JBC:n telineet tarjoavat käytännöllisen ja turvallisen säilytysratkaisun juottimille ja niiden käsiosille. Niiden innovatiivinen suunnittelu tukee tehokasta työskentelyä tarjoten samalla ergonomista järjestystä ja helppokäyttöisyyttä työpisteellä.

Juotosrobotiikka

JBC:n juotosrobotiikka edustaa huipputeknologista ratkaisua, joka tarjoaa tarkkaa ja tehokasta juottamista teollisuuden automaatioon. Sen edistykselliset ohjausominaisuudet ja monipuoliset sovellusmahdollisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin vaativissakin tuotantoympäristöissä.

Juotoskärkienpuhdistaja 

Puhdistaminen

Paras vaihtoehto kärkien ylläpitoon on kätevä JBC:n juotoskärkienpuhdistaja. Optimaalisen lämmönsiirron saavuttamiseksi juotoskärki kannattaa pitää puhtaana, tinattuna ja sen myötä oksidivapaana.

Juotoskärkienpuhdistaja pitää lisäksi työalueesi ja piirilevysi siistinä, sillä se estää tinaroiskeiden leviämisen ympäriinsä. Samalla säästäen aikaa perinteisiin puhdistusmenetelmiin verrattuna.

JBC:n valikoima tarjoaa automaattisia sekä manuaalisia kärjenpuhdistajia, jokaiselle jotakin.


Tutustu koko JBC valikoimaan

Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tuotepäällikkö

+358403412327 040 3412 327

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti