Erikoisanturit

BEI Sensorsin erikoisanturivalikoima on erittäin monipuolinen. IO-Link-valikoima tarjoaa monipuolisesti inkrementti- ja absoluuttiantureita, jopa kosketuksettomina toimivina. Turva- ja ATEX-mallien valikoima kattaa lähes kaikki turva- ja tilaluokat, mikä on erittäin tärkeää vaativissa ympäristöissä. Nämä mallit on suunniteltu erityisesti turvallisuutta ja räjähdyssuojausta vaativiin ympäristöihin.

Vaijerikelat ovat myös osa BEI Sensorsin tarjontaa, ja ne voidaan varustaa asiakkaan haluamalla anturilla. Takoanturit ovat erinomainen ratkaisu moottorin pyörimisnopeuden seurantaan.

Analogia-antureilla puolestaan voidaan saada virta- tai jänniteviesti, kierroksen/kierrosten suhteessa. Tämä antaa mahdollisuuden tarkkailla ja mitata järjestelmän toimintaa eri tasoilla, mahdollistaen tarvittavat säädöt ja hallinnan.
Erikoisanturit
I/O-link anturi

IO-link anturit

IO-Link-anturisarja on erityisesti suunniteltu kestämään vaativia teollisuusympäristöjä. Antureiden käyttölämpötila-alue on laaja, -40...+85°C ja kotelointiluokka on IP67, mikä takaa suojan pölyltä ja vedeltä. Inkrementtianturissa on mahdollista ohjelmoida pulssimäärää sekä HTL/TTL-ulostuloa tarpeiden mukaan. Absoluuttianturissa on käytettävissä jopa 16-bittinen maksimiresoluutio. Antureiden ohjelmoitavat parametrit, kuten resoluutio, laskentasuunta ja nollapisteen paikka, voidaan helposti määrittää I/O-link-työkalun avulla. Tämä mahdollistaa antureiden helpon ja nopean asennuksen sekä joustavuuden niiden konfiguroinnissa erilaisiin sovelluksiin. Lisäksi IO-Link-anturisarja tarjoaa mahdollisuuden kerätä tietoa käyttöajasta ja lämpötilasta. Sarjaan kuuluu myös useita lisätarvikkeita.
ATEX-anturi

Atex-anturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. BEI:n Atex -ja IECEx-hyväksytyt anturit sopivat räjähdysvaarallisiin tiloihin.
Mittapyörät iso ja pieni

Vaijerianturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. Vaijerianturilla voidaan mitata esimerkiksi korkeutta, ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman ulostuloja, kuten inkrementti tai absoluutti. Vaijeripituuksia on saatavilla aina 50 metriin asti.
MHM5 takoanturi

Takoanturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja pyörivän liikkeen mittaukseen. Takoantureilla voidaan mitata moottorin pyörimisnopeutta. BEI Sensors on joustava toimittaja, joten asiakassovellettujen tuotteiden saanti on helppoa.
NHM9 analogia-anturi

Analogia-anturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. Tarjoamme laajan valikoiman analogia-antureita useilla eri ulostuloilla, yksi- tai monikierroksisena. BEI Sensors toimii joustavana kumppanina, joten asiakassovellettujen tuotteiden saanti on helppoa.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Riku EerolaRiku Eerola

Tuotepäällikkö

+358403412433 040 3412 433

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti